de tijd vliegt blog mind your own business

De ‘wat vliegt de tijd’-blessure

Het is nooit leuk om terug te moeten komen op een eerder gedane belofte. Maar soms moet je door het stof. Zo ook wij. We gaan vandaag gewoon hetzelfde zeggen als in april vorig jaar. Toen moesten we namelijk constateren dat we al een half jaar geen blog hadden geschreven, waardoor ook onze social media een beetje uitgeblust was geraakt. We beloofden toen om weer elke week van ons te laten horen. Dat wilden we ook echt, want als tekstschrijver is bloggen toch gewoon een feestje? Als grafisch designer is het toch ééénig om vet stylish Insta-posts te maken? We hielden het zowaar zes weken vol, en toen kwam de klad erin.

Dat kwam volgens ons omdat we de hardnekkige en nog vrij onbekende ‘wat vliegt de tijd’-blessure opliepen. We deden heel veel mooie opdrachten voor onze klanten, maar vergaten onszelf een beetje. Ondertussen haalde Riet ook nog haar motorrijbewijs en moest ze als een van de weinigen nog alle seizoenen van Game of Thrones kijken, moest Ronnie op zoek naar een trouwjurk en de beste nietmachine voor het nieuwe OnderNamen-kantoor en adopteerde Kees een kat uit Egypte en testte gezichtsmaskers uit China. Zaken die, zoals jullie kunnen begrijpen, ook de nodige aandacht vergden. Alleen was er wel zomaar bijna een jaar voorbijgevlogen zonder dat we ook maar één digitale letter op myobcommunicatie.nl hadden gezet. Ja, jullie mogen ons daarvoor keihard blogshamen.

Toen we met het schaamrood op de kaken terugkeken naar de laatste fatsoenlijke activiteit op onze website, wisten we dat we het tijd was om de teugels aan te trekken. Tijd voor iets nieuws. Een nieuw logo, een nieuwe website, alles kreeg een nieuw likje verf. Door met iets nieuws bezig te zijn, konden we de tijd even stilzetten en ons focussen op het hier en nu. Eigenlijk zijn we nooit weggeweest, maar door onze blessure konden we helaas niet elke week in de basis staan. Hopelijk kunnen we nu weer de sterspeler van ons eigen team worden. Wat nu vooral telt, is wat je hier voor je ziet: onze nieuwe website. Daarop hebben we nog beter duidelijk proberen te maken wie we zijn en wat we doen. We houden van een (professioneel) feestje, zoveel is duidelijk. Kijk rond en bel ons natuurlijk vooral als je meer wilt weten. Vinden we gezellig!

Hé, en krijg nou wat… hebben we toch weer een blog geschreven.