Van Dijk

Van Dijk Groep was op zoek naar eenduidige communicatie-uitingen. De basis voor de huisstijl was al gelegd, vanuit daar hebben we meegedacht en gebrainstormd over de stijl die past bij de ambities en het DNA van dit dynamische automotive bedrijf. Dit heeft onder meer geresulteerd in het ontwerp van een nieuwe website en een langdurige samenwerking waarin we het design en de teksten verzorgen van de communicatie van Van Dijk Groep.

WHAT WE DID
  • COMMUNICATIEPLAN
  • PRINT DESIGN
  • WEB DESIGN
  • TEKST
WEBSITE

Om het dynamische Van Dijk een goed online visitekaartje te geven hebben wij de website aangepakt. De combinatie van stoere fotografie (© Cojan Van Toor)  en de herkenbare huisstijl elementen van Van Dijk, waren een perfecte match. Het resultaat: een moderne, overzichtelijke website die het typische Van Dijk gevoel verteld.

Van Dijk Website
HUISSTIJL

Toen de website helemaal was vernieuwd kon de rest van de huisstijl niet achterblijven. De kleuren en het logo zijn behouden, maar toch heeft alles een frisse, nieuwe look gekregen.

Compliment cards Van Dijk
Visitekaartjes Van Dijk
Visuele kijk op Van Dijk

Om de huisstijl van Van Dijk meer eigenheid te geven, hebben we een illustratieve stijl bedacht. Deze illustratie laat op een leuke manier de dynamiek van Van Dijk zien. De illustraties worden ingezet op verschillende manieren, zowel on- als offline.

TSV

Voor TSV, een onderdeel van de Van Dijk Groep, ontwierpen we een zakelijke uitnodiging voor de open dag.

Uitnodiging TSV Van Dijk Groep grafisch ontwerp
Van Dijk Roadshow

Tijdens de Roadshow van Van dijk werden de nieuwste truck modellen getoond. Wij hebben voor deze Roadshow een video rapportage verzorgt.

Uitnodiging Van Dijk Groep grafisch ontwerp
Van Dijk Jubileum

In 2019 mocht Van Dijk haar 90-jarige jubileum vieren. Een mooie mijlpaal waar ze ook in hun communicatie-uitingen aandacht aan wilden besteden. Wij hebben ze geholpen met het ontwerpen van een uitnodiging.