Alexanderhoeve

Voor Alexanderhoeve Hoogzandveld hebben wij een menu/cateringkaart en een feestdagencampagne ontwikkeld. Belangrijk was dat de herkenbare huisstijl hierin goed zichtbaar bleef. Binnen deze richtlijnen hebben we alle uitingen ontwikkeld. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor de tekst, de fotografie en het ontwerp.

WHAT WE DID
  • PRINT DESIGN
  • FOTOGRAFIE
Deze krijg je cadeau

Voor de Alexanderhoeve hebben wij de fotografie en het drukwerk verzorgd voor een campagne voor tijdens de feestdagen. De feestelijke kerstpakketten en smaakvolle kaasplankjes moesten goed tot uiting komen. Naast het beeld en design verzorgden we ook de tekst. Daarbij hebben we op verzoek van de Alexanderhoeve gezocht naar opvallende en creatieve namen.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Old Timer’ met verrukkelijke oude kaas of ‘Zoetekauw’. Want wie zegt dat chocola en kaas niet samen gaan?

Kaas & Vis

Naast chocola en kaas, vormen ook kaas en vis een prima duo. Daarom hebben de kaas- en visboer in Nieuwegein hun krachten gebundeld en zijn ze samen een lunchconcept begonnen. Je kunt er heerlijke broodjes afhalen of opeten op het terras. Combineren mag!

Lunchen bij de KAASBOER & VISBOER
Menukaarten